JM Almere

Afgelopen weekend vond het Junior Master toernooi in Almere plaats. In tegenstelling tot de laatste Junior Master toernooien was dit toernooi erg druk bezet en werd er gebruik gemaakt van 2 sporthallen. Naast een grote Deense delegatie waren er ook spelers uit Luxemburg van de partij. Veel deelnemers en een hoog niveau! Uiteraard waren de spelers van de BTF ook in grote getalen aanwezig. Samen met de coaches hebben de spelers hard gewerkt en hebben ze weer veel geleerd. Ook de onderlinge partijen tussen de BTF spelers werden fanatiek en sportief gespeeld. De Denen gingen uiteindelijk met de meeste titels aan de haal. BTF spelers Timo Stoffelen (BTF Elite) en Chloë Amelo (BTF Academy) wisten mooie prijzen in de wacht te spelen. Timo werd 1e in de mannendubbel U17 en Chloë 2e in de vrouwenenkel U17.

Geplaatst in Uncategorized.